Gode fordeler hos Hamar Minilager

Før du anskaffer deg en lagerbod, er det visse kriterier som er lurt å sjekke opp først. Her kan du lese mer om noen av våre fordeler, og hvorfor du bør velge å leie lagerbod hos oss.

1. Åpningstider
Hos oss har du tilgang til boden din døgnet rundt hele året. Du får et eget telefonnummer til lagerporten som du kan ringe når som helst på døgnet.

2. Tilgjengelighet
Vi vet det er viktig med god plass utenfor lagerportene når du har et stort flyttelass. Alle våre minilagere har god plass utenfor lagerporten, så her trenger du ikke å bekymre deg for rygging eller liten plass. Våre lager finner du på Hamar Vest, på Ridabu eller i Vang. Husk at du kan spare opptil 20 % ved å leie lager i Vang eller på Ridabu. Det tar kun 10-15 minutter å kjøre fra Hamar sentrum.

3. Trygt og sikkert
Vi er opptatt av at dine eiendeler skal stå trygt i våre minilagere. Våre lager har klimakontroll, dvs. at dine eiendeler står tørt og varmt gjennom hele året. Du trenger derfor ikke å være bekymret for å oppbevare klær, hvitevarer, møbler eller annet du er redd for.

4. Personlig service
Du vil alltid få gode råd og tips fra en av våre ansatte. Vi hjelper deg med å finne rett bodstørrelse til ditt behov. Vi møter også opp slik at våre kunder får sett boden før de velger å leie bod hos oss. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på vår personlige service.


Hamar Minilager er en lokal virksomhet drevet av lokale aktører og vi har flere anlegg i Hamar området. Lurer du på noe? Ring oss på 469 11 111, så hjelper vi deg.