Bli kjent med oss i
Hamar Minilager

Vi er en lokal virksomhet drevet av lokale aktører

Hamar Minilager har til sammen 16 lager fordelt på syv steder i Hamar-området. Vi tilbyr et stort utvalg av boder og lagerlokaler til private og bedriftskunder.

 

Vi er opptatt av å gi deg som kunde god hjelp og tips når du ønsker å leie lagerplass hos oss. Personlig service er noe vi har fokus på, for vi vet at ulike materialer krever ulik oppbevaring. Enkelte ting tåler ikke frost, andre ting kan bli skadet hvis luftfuktigheten er for høy osv.

Personlig service

Vi hjelper deg med å finne det lageralternativet som passer akkurat ditt behov. Hamar Minilager har oppvarmede lager, lagerplass med fuktighetskontroll og overvåking, samt at vi har boder i mange ulike størrelser og høyder. Bare spør oss. Vi vet hva slags løsning du trenger og finner det lageret som passer deg. Trenger du flyttehjelp ordner vi det også. 

Leier du hos Hamar Minilager har du tilgang til tingene dine 24 timer i døgnet, 7 dager i uken hele året. Alltid åpent, så slipper du å tenke på det.

Du treffer oss på telefon 469 11 111, eller du kan sende en sms eller e-post til kontakt@hamar-minilager.no.

Klimakontroll

Våre lagerboder har klimakontroll som innebærer at vi har en minimumstemperatur på 4-5 grader C og fuktkontroll hvor relativ fuktighet ikke skal være høyere enn 45 % rel. fuktighet.

Åpent 24/7

Hamar Minilager er for deg som trenger ekstra lagerplass, har et stort flyttelass som trenger lagringsplass, mellomlagring av varer, arkivlagring, butikklagring, større gjenstander osv. Du har din egen lagerbod tilgjengelig døgnet rundt hele året, og har tilgang med din egen hengelås.

Vi jobber stadig med å utvikle vårt produkt for å tilfredsstille det økende behovet i regionen. For mer informasjon se mer under fanen for priser for noen eksempler på bodstørrelse og priser, eller ring oss for en hyggelig prat på 469 11 111.