Spesialtilpasset
bod

Ønsker du en spesialtilpasset bod?

Vi hører på våre kunder og kan tilpasse boder etter deres ønsker. Dette gjelder kun ved langtidsleie og det vil dermed bli utarbeidet en egen avtale ved spesialtilpasset bod. Kontakt oss for mer informasjon.

 

Innredet bod

Ønsker du innredning med hyller i din egen bod? For firmaer så kan vi innrede boder med hyller. Ta kontakt med oss så ordner vi en avtale for en spesialtilpasset bod for deg.

Oppbevaring av motorsykler

Hos oss kan du oppbevare motorsykkel i en spesialtilpasset bod! Vi tilbyr leie av en bod som er perfekt for oppbevaring av motorsykkel og som du også kan lagre andre verdifulle eiendeler hvis du ønsker det. Boden er perfekt for vintersesongen. Husk at tanken må være tom før den kan oppbevares i en bod. All brennbart materiale er ikke lov å oppbevares.

Bod med safe

Har du behov for å lagre dine verdisaker og ønsker ekstra trygghet? Vi tilbyr nå leie av bod med egen safe. Du kan dermed trygt oppbevare dokumenter eller andre verdisaker som trenger ekstra trygghet.  

Har du noen forslag?

Har du noen andre behov enn det vi har listet opp her så vil vi gjerne høre! Vi strekker oss langt for at våre kunder skal ha et fint og trygt leieforhold hos oss. Vi vet hvor viktig ditt minilager er!

Kontakt oss i dag!