Miniskap

Miniskap:
Plass til mer enn du tror!

Et miniskap er et mindre lagerskap fra 1,0 m³ til 2,5 m³. Miniskap er boder som er delt i 2, og er dermed plassert i 2 høyder. De mindre oppbevaringsenhetene brukes til å lagre personlige eiendeler eller små gjenstander i et minilager. 

Disse skapene er ideelle for oppbevaring av mindre ting som dokumenter, smykker, elektronikk, verktøy, eller andre personlige eiendeler som trenger sikker lagring i et kompakt format.

Slike små oppbevaringsenheter er ofte et populært valg for folk som trenger lagringsplass for verdifulle eller sensitive gjenstander, men ikke trenger en fullverdig bod. Miniskap kan være spesielt nyttige for studenter, kontoransatte eller de som har midlertidige lagringsbehov. 

 

Du kan leie et miniskap fra kun
82,- kr/mnd.

Send oss en forespørsel:

Bod med safe

Har du behov for å lagre dine verdisaker og ønsker ekstra trygghet?
Vi tilbyr nå leie av bod med egen safe. Du kan dermed trygt oppbevare dokumenter eller andre verdisaker som trenger ekstra trygghet.

Hvor er miniskapene?

Miniskapene er plassert på vårt lager Ry på Ridabu. Lageret er i god nærhet til riksvei 25 og det tar kun 10 minutter fra Hamar sentrum.

Farlig gods eller matvarer kan ikke lagres i boden!

Eksempler er væsker, eksplosiver, giftige materialer, brannfarlige væsker og bensin. Du er selv ansvarlig for å forsikre alt av gods som lagres i din lagerbod.