lager for møbler

Har du noen verdifulle møbler som du ikke er klar til å selge, men samtidig ikke har nok plass hjemme? Kanskje de har sentimental verdi, eller kanskje vi tenker på å bruke dem igjen i fremtiden. Uansett årsak, hvis du ikke er klar til å selge så er den mest praktiske løsningen å sette dem til lagring. 

Finn det beste lagringsalternativet for møblene dine
Lagringsfasiliteter som Hamar Minilager gir et trygt, sikkert og optimalt miljø for å oppbevare møblene dine. Møbler er ofte laget av sensitive materialer som kan bli skadet av varme, kulde, fuktighet og skadedyr. Det er her klimakontrollerte lagringsenheter kommer inn i bildet. Våre klimakontrollerte enheter holder temperaturen og fuktighetsnivået innen et trygt område som beskytter møblene dine mot potensiell skade.

Du kan se vår prisliste her. For ytterligere veiledning eller hvis du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ringe oss på 469 11 111.

Fordeler med å lagre møblerDet er mange fordeler med å lagre møbler i stedet for å selge dem. Her er noen av dem:

Fleksibel bruk: Kanskje du skal flytte til et hjem med mindre plass midlertidig, men har planer om en større eiendom i fremtiden. Ved å lagre møblene, er du klar til å møblere når det passer deg.

Økonomi: Noen møbler er kostbare, og det koster enda mer å erstatte dem. Å selge dem nå for et lavere beløp kan føre til høyere utgifter senere hvis du ønsker å erstatte dem.

Sentimental verdi: Noen gjenstander kan ha stor affeksjonsverdi. Ved å lagre dem, er de der for deg når du er klar til å bruke dem igjen.

Bevarer kvaliteten: Lagring hjelper med å bevare kvaliteten på møblene dine, særlig når de er lagret i sikre, klimakontrollerte enheter.

Så, om du er i Hamar eller nærområdet, og du vil gi møblene en trygg plass mens du finner ut av hva fremtiden bringer, sjekk ut Hamar Minilager. Du kan finne oss her: www.hamar-minilager.no/her-finner-du-oss.

Hamar Minilager gir deg ikke bare plass. Vi gir deg pusterom og frihet til å ta dine beslutninger i ditt eget tempo. Og bestemmer du deg for å selge eller gi bort møblene i fremtiden, så vil de være i samme stand som når du satte de inn på lageret.