Møt Hamar Minilager sin daglige leder

Hamar Minilager vokser og har behov for en daglig leder på heltid. Selskapet har allerede en sterk posisjon i Hamar regionen og satser nå på å bli en enda bedre lokal aktør med flere etableringer.

Vår Solveig
​Vår splitter nye daglige leder for Hamar Minilager heter Solveig Marie Braastad. Solveig har en sterk bakgrunn innen markedsføring og har en Bachelor i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun elsker faget sitt og brenner for å levere det beste for kundene. I sin karriere har hun erfaring fra Toyrek og Europris, hvor hun har jobbet bl. annet som assisterende butikksjef i Europris. Solveig er opptatt av å bygge langsiktige relasjoner med kunder og er spesielt opptatt av service og salg.  

Solveig Marie Braastad daglig leder for Lagerhotell på Hamar Minilager, Lagerhotell vang og lagerhotell ribadu

Det var en blanding av interesse og tilfeldigheter som gjorde at jeg søkte på jobben. Jeg liker varierte arbeidsoppgaver, og har vært innom både support, bedriftssalg og markedsføring, sier hun. Hun vil få store utfordringer i å lede et selskap i sterk vekst, sier styreleder Jens Bergaust. 

Hamar Minilager skal fortsette å levere og utvikle boder og tjenester med høy kvalitet. Klimaregulerte anlegg skal sørge for at kundene kan lagre alt de er glad i på en trygg og god måte, sier Solveig.

 

Det mangler forøvrig ikke på verken interesser eller oppgaver ellers i livet til Solveig. For utenom dette liker hun å holde formen og pleie kontakt med familie og venner i Gudbrandsdalen. Hun har etablert seg på Frognerhagan på Ridabu.