I takt med den økende etterspørselen etter sikre og praktiske oppbevaringsløsninger, har Hamar Minilager nå introdusert miniskap som en del av deres omfattende lagringstilbud. Miniskap er boder som er delt i 2. Disse små oppbevaringskapene er spesielt designet for å møte behovene til kunder som trenger å lagre mindre gjenstander trygt og organisert.
Miniskapene, som varierer i størrelse fra 1 m³ til 2,5 m³, er ideelle for oppbevaring av små eiendeler, viktige dokumenter, elektronikk og andre verdisaker. «Vi har sett en økende etterspørsel etter mindre lagringsenheter som kan tilby samme sikkerhet og bekvemmelighet som våre større boder,» sier daglig leder Solveig hos Hamar Minilager. «Våre nye miniskap er en perfekt løsning for kunder som trenger å lagre mindre gjenstander på en sikker måte.»

Trygge og klimakontrollerte lagerboder

En av de store fordelene med miniskapene hos Hamar Minilager er at de kommer med klimakontroll. Dette sikrer at temperatur- og fuktighetsnivået holdes stabilt, noe som er spesielt viktig for oppbevaring av sensitive gjenstander som dokumenter og elektronikk. Klimakontroll beskytter innholdet mot skader forårsaket av ekstreme temperaturer eller fuktighet, og gir kundene ekstra trygghet.
 
Vi tilbyr også nå leie av bod med egen safe. Du kan dermed trygt oppbevare dokumenter eller andre verdisaker som trenger ekstra trygghet. Dette er perfekt i de små oppbevaringsskapene  hvis du trenger høy sikkerhet.

​​Miniskapene er plassert på vårt lager Ry på Ridabu, et strategisk plassert anlegg som gjør det enkelt for kunder i Hamar-området å få tilgang til sine lagrede eiendeler. Hamar Minilager er kjent for sine høye sikkerhetsstandarder, sikre låsemekanismer og kontrollerte adgangssystemer. «Sikkerhet er vår høyeste prioritet,» understreker Solveig. «Vi ønsker at våre kunder skal føle seg trygge på at deres eiendeler er godt beskyttet hos oss.»

Fleksibel leieavtale

Hamar Minilager har også fokusert på fleksibilitet i leieavtaler for utleie av miniskape. Kundene kan leie miniskap på kort- eller langtid, avhengig av deres behov. Denne fleksibiliteten gjør det enkelt for både privatpersoner og bedrifter å finne en lagringsløsning som passer deres spesifikke krav. «Vi forstår at lagringsbehov kan variere, og vi ønsker å tilby løsninger som er tilpasset våre kunders unike situasjoner,» sier Solveig.

Ulike bodstørrelser til kundens behov

Med introduksjonen av miniskap utvider Hamar Minilager sitt allerede brede spekter av lagringstilbud, som inkluderer alt fra små skap til store boder for møbler og annet utstyr. Denne utvidelsen viser deres forpliktelse til å møte alle typer lagringsbehov og gjøre livet enklere for deres kunder.

For mer informasjon om de nye miniskapene eller for å leie en bod, kan interesserte kunder kontakte oss på vår hjemmeside eller kontakte oss direkte på 469 11 111. Hamar Minilager er dedikert til å tilby toppmoderne lagringsløsninger med høy sikkerhet og kundetilfredshet i fokus.