lagerplass

Her er noen tips du kan lese før du anskaffer deg en lagerplass.


​ 1. Er lageret i nærheten?

Er minilageret i nærheten av der du bor?  Du må uansett laste inn i bil eller henger, men velg et lager som ikke er alt for langt unna. 10-15 min kjøring er en kort avstand. Skal du langtidslagre kan du sikkert akseptere å kjøre enda lengre. Et lagerhotell som ligger i nærheten av riksveier og hovedveier er også praktisk og gjør det lettere å finne. 

2. Er minilageret sikkert?

Sjekk om minilageret har klimakontroll. I vårt distrikt med store variasjoner i temperatur og fuktighet er dette helt avgjørende for at ting ikke skal bli ødelagt. Spør også om hvordan de kontrollerer klimaet. Hvis dine gjenstander skal lagres over tid er klimakontrollert lagring helt nødvendig.  Dvs, tørt og varmt hele året.

Et sikkert anlegg bør også ha videoovervåking, være oversiktlig, være godt opplyst både inne og ute. Da blir det et hyggelig anlegg å komme til, hele året.

3. Er det skadedyrkontroll på stedet?

Tørre, klimakontrollerte forhold er ikke bare nødvendig for å holde lagrede gjenstander i god stand, men også for å redusere risiko for skadedyr.

Når du besøker et lagringsanlegg sørg for å se deg rundt hele området for å se om det er holdt ryddig og rent. Også må de selvsagt ha skadedyrkontroll. 

4. Åpningstider

Du vet aldri når du har behov for tilgang til din egen bod. Kan du enkelt få tilgang til boden uten assistanse eller må du komme i bestemte åpningstider? 

Er det et stort utvalg av forskjellige størrelser slik at du får den boden som akkurat passer ditt behov? En eller to størrelser passer ikke alle når det kommer til boder. Enten du lagrer personlige eller forretningsmessige ting må du ha en bod som passer i størrelse. Da betaler du ikke for luft. Besøk lageret på forhånd for å få en visuell idé om hvilken størrelse du trenger og be om råd. 

5. Personlig service?

Har anlegget har en profesjonell veileder på stedet for å hjelpe deg å ta disse beslutningene før du leier en bod? Personlig service er alltid er fordel og gir deg trygghet. Hamar Minilager møter alltid kunden ved overlevering av boden.

Om du leter etter et minilager som oppfyller disse kriteriene kan du fort ende opp som kunde hos Hamar Minilager. Hamar Minilager er en lokal virksomhet drevet av lokale aktører og har flere anlegg i Hamar området. Ring oss på  469 11 111 og be om råd.